MEGA-HOTEL

 

MEGA-Hotel is het ideale programma voor reserveringen en de facturering daarvan. Het is uitermate geschikt voor hotels, B&B, campings, vakantieverblijven en pretparken…
De weekplanning van de reserveringen werkt heel eenvoudig en logisch. Aan de hand van één enkel venster heeft u toegang tot alle functies binnen het programma.
Met MEGA-Hotel kunt u reserveringen tot één jaar vastleggen met verschillende tarieven per dag. U kunt de toeristenbelasting toevoegen, maar ook de consumpties die de klanten hebben genuttigd en de verschillende services die u aanbiedt…
Het factureren van de reserveringen kan met één enkele klik van de muis gedaan worden zonder dat u ook maar één woord hoeft te typen. Uw facturen kunnen in diverse talen afgedrukt worden en uw logo kan erop gezet worden. Wanneer een klant geen factuur nodig heeft, kunt u aan de hand van een thermische printer een kassabon afdrukken (u verbruikt zo geen inkt).
U kunt met het programma de betaling van uw klanten controleren (10 betalingen per reservering) en op elk moment een klantrekening bekijken.
Het programma heeft een geïntegreerd mailingsysteem waarmee u per e-mail reclame naar uw klanten kunt versturen zonder dat u daarvoor een extern mailprogramma nodig heeft.
Het kan door verschillende personen gebruikt worden die deel uitmaken van het netwerk. Elke gebruiker is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen kassa. Er bestaat ook de mogelijkheid om aan het eind van de dienst een kassarapport af te drukken…
MEGA-Hotel voorziet u van heldere en correcte informatie over de situatie in uw hotel:

  • De weekplanning van de reserveringen.
  • De kamers die per week beschikbaar zijn.
  • De lijst met kamers die bezet zijn.
  • De inchecklijst per dag.
  • De uitchecklijst per dag.
  • De lijst met verkochte producten.

 

Met één klik op de muis kunt u de details van een reservering inzien, klantinformatie, die u kunt bewaren voor eventueel gebruik later.

Met ons programma loopt u veel minder kans op vergissingen of fouten bij reserveringen! U kunt dubbele reserveringen voorkomen. De kleuren per kamer geven direct informatie over de situatie van de reservering van die kamer: in de wacht / Ingecheckt / Uitgecheckt Zodoende kunt u sneller handelen en direct de juiste beslissingen nemen…

Wanneer uw hotel over een bar of restaurant beschikt, dan is ons kassaprogramma MEGA-Resto de ideale aanvulling op MEGA-Hotel. Met de zaalplattegrond kunt u tafels reserveren, de bestellingen voor drankjes aan de bar afdrukken en de bestellingen voor eten in de keuken afdrukken.

U kunt uw kassa in de gaten houden en zo eventuele diefstal door uw personeel voorkomen…

Honderden tevreden klanten garanderen u een rendabele en veilige investering.